smiling woman with laptop on table reading book on sofa

    Kako prilagoditi nekretninu za najam studentima

    Prilikom iznajmljivanja nekretnine studentima, važno je osigurati da prostor bude prilagođen njihovim potrebama i da im pruža ugodno okruženje za učenje i život. Opremanje nekretnine na način koji je prikladan za studente može povećati atraktivnost vaše nekretnine i privući studenate kao potencijalne najmoprimce. 

    Pročitaj više

    Kako servisiranje uređaja doprinosi kvaliteti najma

    Kada se bavite iznajmljivanjem nekretnina, važno je osigurati da sve što se nalazi u stanu ili kući bude u dobrom stanju i funkcionalno. Jedan od ključnih aspekata o kojem treba voditi brigu je servisiranje uređaja. U nastavku vam donosimo nekoliko razloga zašto je servisiranje uređaja važno u iznajmljenim nekretninama i koje su koristi koje donosi kako vama kao najmodavcu, tako i najmoprimcima.

    Pročitaj više

    Kako se riješiti vlage u sobi

    Kako vlaga utječe na naše okruženje i zdravlje

    Vlaga može predstavljati veliki problem koji utječe na našu udobnost, ali osim toga, također utječe i na naše zdravlje. Uzroci vlage mogu biti različiti, poput loše izolacije, brze gradnje ili čak kuhanja. Kada se vlaga zadržava u prostorijama, može uzrokovati različite probleme koji mogu ozbiljno utjecati na kvalitetu života.

    Pročitaj više

    Kako pravilno odrediti iznos najamnine

    Iznajmljivanje nekretnine može biti izuzetno zahtjevan posao, ali razumijevanje ključnih faktora koji utječu na iznos najma je ključno za uspješno iznajmljivanje. Cijene najma se stalno mijenjaju, pa je važno postaviti pravu cijenu kako biste privukli kvalitetne najmoprimce.

    Pročitaj više
    Najam_Stana_Zagreb_HomeInZagreb

    Kako iznajmiti stan?

    Iznajmljivanje stana ili kuće može biti odličan način za dodatnu zaradu, pogotovo ako posjedujete nekretninu na poželjnoj lokaciji. Iako kratkoročni najam kao što je Airbnb može biti unosan, možda će za vas biti bolja opcija odlučiti se na dugoročni najam. 

    Jedna od najvećih prednosti dugoročnog najma je stalan dotok prihoda. Iako kratkoročni najam može biti unosniji kratkoročno, on također zahtijeva puno rada i može biti nepredvidiv. S dugoročnim najmom možete računati na određeni iznos prihoda svaki mjesec, što vam može pomoći u proračunu i planiranju budućnosti.

    Pročitaj više