smiling woman with laptop on table reading book on sofa

  Kako prilagoditi nekretninu za najam studentima

  Prilikom iznajmljivanja nekretnine studentima, važno je osigurati da prostor bude prilagođen njihovim potrebama i da im pruža ugodno okruženje za učenje i život. Opremanje nekretnine na način koji je prikladan za studente može povećati atraktivnost vaše nekretnine i privući studenate kao potencijalne najmoprimce. 

  Pročitaj više

  Kako servisiranje uređaja doprinosi kvaliteti najma

  Kada se bavite iznajmljivanjem nekretnina, važno je osigurati da sve što se nalazi u stanu ili kući bude u dobrom stanju i funkcionalno. Jedan od ključnih aspekata o kojem treba voditi brigu je servisiranje uređaja. U nastavku vam donosimo nekoliko razloga zašto je servisiranje uređaja važno u iznajmljenim nekretninama i koje su koristi koje donosi kako vama kao najmodavcu, tako i najmoprimcima.

  Pročitaj više

  Kako se riješiti vlage u sobi

  Kako vlaga utječe na naše okruženje i zdravlje

  Vlaga može predstavljati veliki problem koji utječe na našu udobnost, ali osim toga, također utječe i na naše zdravlje. Uzroci vlage mogu biti različiti, poput loše izolacije, brze gradnje ili čak kuhanja. Kada se vlaga zadržava u prostorijama, može uzrokovati različite probleme koji mogu ozbiljno utjecati na kvalitetu života.

  Pročitaj više

  Kako pravilno odrediti iznos najamnine

  Iznajmljivanje nekretnine može biti izuzetno zahtjevan posao, ali razumijevanje ključnih faktora koji utječu na iznos najma je ključno za uspješno iznajmljivanje. Cijene najma se stalno mijenjaju, pa je važno postaviti pravu cijenu kako biste privukli kvalitetne najmoprimce.

  Pročitaj više
  Najam_Stana_Zagreb_HomeInZagreb

  Kako iznajmiti stan?

  Iznajmljivanje stana ili kuće može biti odličan način za dodatnu zaradu, pogotovo ako posjedujete nekretninu na poželjnoj lokaciji. Iako kratkoročni najam kao što je Airbnb može biti unosan, možda će za vas biti bolja opcija odlučiti se na dugoročni najam. 

  Jedna od najvećih prednosti dugoročnog najma je stalan dotok prihoda. Iako kratkoročni najam može biti unosniji kratkoročno, on također zahtijeva puno rada i može biti nepredvidiv. S dugoročnim najmom možete računati na određeni iznos prihoda svaki mjesec, što vam može pomoći u proračunu i planiranju budućnosti.

  Pročitaj više