Kako se riješiti vlage u sobi

  Kako vlaga utječe na naše okruženje i zdravlje

  Vlaga može predstavljati veliki problem koji utječe na našu udobnost, ali osim toga, također utječe i na naše zdravlje. Uzroci vlage mogu biti različiti, poput loše izolacije, brze gradnje ili čak kuhanja. Kada se vlaga zadržava u prostorijama, može uzrokovati različite probleme koji mogu ozbiljno utjecati na kvalitetu života.

  Pročitaj više

  Kako pravilno odrediti iznos najamnine

  Iznajmljivanje nekretnine može biti izuzetno zahtjevan posao, ali razumijevanje ključnih faktora koji utječu na iznos najma je ključno za uspješno iznajmljivanje. Cijene najma se stalno mijenjaju, pa je važno postaviti pravu cijenu kako biste privukli kvalitetne najmoprimce.

  Pročitaj više
  Najam_Stana_Zagreb_HomeInZagreb

  Kako iznajmiti stan?

  Iznajmljivanje stana ili kuće može biti odličan način za dodatnu zaradu, pogotovo ako posjedujete nekretninu na poželjnoj lokaciji. Iako kratkoročni najam kao što je Airbnb može biti unosan, možda će za vas biti bolja opcija odlučiti se na dugoročni najam. 

  Jedna od najvećih prednosti dugoročnog najma je stalan dotok prihoda. Iako kratkoročni najam može biti unosniji kratkoročno, on također zahtijeva puno rada i može biti nepredvidiv. S dugoročnim najmom možete računati na određeni iznos prihoda svaki mjesec, što vam može pomoći u proračunu i planiranju budućnosti.

  Pročitaj više